Mechelen

Cursus 12 woensdagen
 

avondcursus  20u - 22u
    start 22 februari 2017

dagcursus 10u - 11u30
    start 1 maart 2017

3€ per les, eerste les gratis

Lange Hofstraat 20, Mechelen

Info: T. Laridon 015 33 04 34.  of gebruik het vragenformulier  


ONZE WARE NATUUR

De hogere kwaliteiten die de meesten van ons zoeken zijn niet te krijgen via therapieën, worden niet verkocht in de winkel om de hoek en worden ons ook niet gebracht door de raad van bezorgde vrienden. Onze ware natuur moet eerder gewekt, gevoed en ontwikkeld worden om hogere mogelijkheden te bereiken. SAHAJA YOGA meditatie is een unieke gelegenheid om het diepste en hoogste Zelf te ervaren. Deze ervaring gebeurt onafhankelijk van het feit of men in het verleden al dan niet heeft gemediteerd. De universele harmonie, die in vele spirituele teksten en tradities wordt beschreven, komt spontaan in uw persoonlijkheid tot uiting. De gebeurtenissen van het dagelijkse leven worden vreugdevoller en krijgen een nieuwe dynamiek naarmate het bewustzijn dieper wordt. De enige vereiste is een verlangen naar de verbinding met onze ware natuur. Het resultaat van SAHAJA YOGA is een integratie van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele dimensies van het individu.

CURSUSSEN SAHAJA YOGA

De cursussen zijn praktisch van opzet. Met behulp van audio, video, lezingen en workshops wordt uitgelegd hoe het innerlijke subtiele systeem van de mens functioneert. Door praktische oefeningen in de meditatie ervaart men meteen vanaf het begin het geleidelijk ontwaken van de Kundalini(spirituele energie van de mens). Daarbij staan de eigen waarnemingen en ervaringen van de beoefenaar voorop. Dit houdt in dat men daadwerkelijk leert het proces van Zelfrealisatie in zichzelf te onderhouden. De technieken zijn daarbij hulpmiddelen in een proces waarin de aandacht steeds subtieler en zuiverder wordt, en de kwaliteiten van de chakra’s (energiecentra) zich spontaan kunnen ontwikkelen.

IN DE CURSUS LEERT U :

Een blijvende doorstroming van energie naar de chakra’ s te bekomen.
Bij jezelf de blokkades in de energiecentra te vinden en deze op te heffen.
Je eigen guru te worden waardoor je je optimaal kunt ontplooien op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.
Mediteren.
De chakra’s te zuiveren met eenvoudige technieken.
Wanneer mantra’s te gebruiken.
Jezelf in evenwicht te brengen.
De natuurelementen zoals vuur, water, aarde, lucht en ether te gebruiken in de zuiveringstechnieken.


Uitnodiging nieuwe cursus in 12 lessen

Plus d'info

Cours de méditation en ligne
Dix leçons en textes, images et son, pour apprendre pas à pas à méditer.
Cours
Un cours près de chez vous!"A l’intérieur de nous réside l’Esprit qui désire nous illuminer, nous donner la paix, la félicité et la joie de nôtre être. Dans votre mental conscient vous devez sentir l’existence de l’Esprit. La liberté est quand vous ressentez réellement vos propres pouvoirs à l’intérieur de vous-mêmes."


Faites l'expérience!


CoursExpériences de méditation SY

ananda de bellefroid

"Quand je médite régulièrement, je deviens réellement la personne dont je peux être fier."

Informations
Medias sociaux